Merhaba sevgili oyuncular, bakım tamamlandı.



Yeni yıl paketinden 20x,30x,40x 750M Bar seçeneği kaldırıldı. Yerine 50x,60x Bar seçeneği eklendi. Bar dropları azaltıldı. Diğer eşyaların dropları artırıldı.
Savaş Arenası etkinliğinde etkinlikten ayrıldıktan sonra devam eden aşama sonlanana kadar dönmezseniz elenirsiniz. Yeni aşama başlarken takımlara sayı olarak eşitsiz dağılımın önlenmesi için eklenmiştir. Aşama süresi içerisinde çıkıp girebilirsiniz.
Savaş Arenası etkinliğinde final aşamasında elenen takımların üyeleri artık 100 won kazanıyor. İlk 2 aşamada elenen katılımcıların kazandığı 30 won 50 wona yükseltildi.
Metin Dağında boss sıralaması artık en fazla hasar vuranı saymaktadır.
Metin Dağında boss ödül sıralamasında kazananların hatalı başlıklar altında görünmesi düzeltildi.
Pazar kurarken fiyat kontrol sistemi pazarı kurduğunuzda sıfırlanıyor. Böylece pazarınızı kapattıktan sonra yeni fiyatlar ile yeni pazar kurabilirsiniz. (Anka2 için tekrar pack çekmeniz gerekebilir.)
Yeni görevler Hızlı Görev Yap kısmına eklendi. Metin Dağı farmını sürekli canlı kılabilmek ve görevleri bireyseller için de kolaylaştırmak için hızlı görev tamamlama eşyası olarak Kurtuluş, Hainlik ve Mutsuzluk Sandığı belirlenmiştir. Aynı zamanda won ile yapma seçeneği de mevcuttur.
Not: Won ile hızlı görev yapma seçeneği 21 Mart 2024 tarihine kadar geçerlidir. Bu tarihten sonra yalnız sandıklar ile tamamlanabilecek ve metin dağı farmını destekleyeceğiz. Won seçeneği sadece hızlı yapmak isteyen oyuncular için eklenmiştir.

Oyun açılış saati:



Saka2 : 11:16
 
Oyunlarımızı güncel tutmaya ve geliştirmeye devam edeceğimizden şüpheniz olmasın Keyifli Oyunlar