Merhaba sevgili oyuncular, bakım tamamlandı

Savaş puanı tagınızın yazısındaki görsel hata giderildi.
Savaş puanı tagınız artık özel mesaj penceresinde de görünüyor.
Yeşil Vadi etkinliğinde bölgeler artırıldı! (Kırmızı ve Mavi Lastik için)
Yeşil Vadi etkinliğinde artık Kırmızı Lastik son düştüğü bölgeye düşmüyor. Örneğin en son kesilen Kırmızı Lastik ada bölgesine düştüyse bir sonraki düşecek olanın tekrar adaya düşme şansı bulunmuyor.
Yeşil Vadi etkinliğine Mavi Lastik eklendi! Her 5. Kırmızı Lastik kesildiğinde bölgelerden birisine Mavi Lastik düşüyor. Mavi Lastiği kestiğinizde Sandık Sıralamasında size 3 puan kazandırır.
Mavi Lastikten elde edilen Yeşil Vadi Sandığı(+) içeriğinden Ep Kuponu (25), Won Çeki (200), 5 adet karakter atağı ya da 3 adet karakter defansı elde edebilirsiniz.
Pazar kurarken aynı tür eşyaları farklı fiyata eklenmesi engellendi. Artık aynı tür eşyalar tek birim fiyat üzerinden satışa koyulabilir. Bu farklı özelliklere sahip eşyaları etkilemez.
Pazara eşya eklerken eğer yang tutarına bir değer girmezseniz 0 olarak kabul edilir ve pazarınıza eşya eklenir.
Jotun Bölgesi, Üç İmparatorluk Savaşı, Savaş Arenası etkinliğinde etkinlik boyunca lonca becerilerinin etkisi kontrol ediliyor ve varsa siliniyor. Düello Turnuvası etkinliğinde ise eski kontrolümüz güncellenerek yeni kontrole geçirildi. Artık kontrol bir kere değil tüm etkinlik boyunca devam ediyor.
Düello Turnuvası etkinliğinde Altın taç ile gümüş krallığa girilmesine neden olan hata giderildi.
Savaş Arenası etkinliğinde aşama süresi 8 dakikaya yükseltildi.
Savaş Arenası etkinliğinde 10m hasardan sonra tabloda görünmemesi düzeltildi. (Buffer boyut hatası)
Savaş Arenası etkinliğinde her aşamanın başlangıcına kaç katılımcı ile başladığı bilgisi eklendi.
Savaş Arenası etkinliğinde canınız kalmadığında ve arenanın dışına alındığınızda içeriye vurabilmenize neden olan hata giderildi.
Savaş Arenası etkinliğinde son turda canınız bittiğinde ve arenanın dışına alındığınızda kırmızı efektin belirmesine ve hasar yemenize neden olan hata giderildi.
Savaş Arenası etkinliğinde kayıt olduktan sonra ve kayıt aşaması süresince içerideki lastiklere hasar atılması engellendi.
Savaş Arenası etkinliğinde can hakkınız bittiğinde ve dışarı alındığınızda bilgilerin kısmında 1 can görünmesi düzeltildi.
Savaş Arenası etkinliğinde görev dışında Arena Lastiğine hasar verilmesi engellendi. Böylece savaş ortamının bozulup sadece lastiğe vurmaya yönelik oynamanın engellenmesi hedefleniyor.
Savaş Arenası etkinliğine aynı cihazdan birden fazla giriş yapılması engellendi. (Tek bilgisayar kontrolü)
Savaş Arenası etkinliği istatistikleri aşama aşama her detayıyla internet sitemizden ilerleyen günlerde kullanıma sunulacaktır.
Şeytan Kulesi duyuruları kaldırıldı. Altın Kurbağanın boş çıkma şansı kaldırıldı ve yerine Won Çeki şansı eklendi.
Çekiliş sistemimiz güncellendi. Daha fazla rastgeleliğe dayanan yeni bir mantığa geçildi.
Antik Ejderha Kutbu etkinliğinde çekiliş süresi 5 saniyeye düşürüldü.
Kumaşları sandık yapmak için artık dağlara gitmenize gerek yok. 200 adet üst üste geçili Hainlik, Mutsuzluk ya da Kurtuluş Kumaşına sağ tıkladığınızda sandığa dönüşür. Metin Dağı Yardımcısı npcsi kaldırıldı.
Metin Dağı istatistikleri artık dağın her yerinden görülebilir. Mini haritanın solundaki buton aracılığıyla istatistikleri açabilirsiniz.
Metin Dağı altyapısı güncellendi. Saka2 oyunumuz için Kurtuluş Büyücüsü, Hainlik Büyücüsü ve Mutsuzluk Büyücüsü canavarları eklendi. Boss saatte 1 kez doğmaktadır.
Metin Dağı Boss Sıralaması aktif edildi. Gün sonunda en çok puan toplayan ilk 5 oyuncu sırasıyla 70, 60, 50, 40 ve 30 ep kazanıyor. Ödüller gün sonunda hesabınızın ep bakiyesine otomatik tanımlanacaktır.
Metin Dağı Sandığı boş atma şansı kaldırıldı. Yerine 30 ila 50 won değerinde Won Çeki atıyor.
Lv200 (Kurtuluşun Büyücüsü), Lv205 (Hainliğin Büyücüsü) ve Lv210 (Mutsuzluğun Büyücüsü) görevleri aktif edildi! Görev özelliği olarak 4000, 5000 ve 6000 HP bonusu elde edersiniz.
Metin Dağı sıralaması yeni sistemin aktif edilmesi nedeniyle bakımda sıfırlandı. Bakıma kadar olan istatistiklere göre ödüller kazananların hesap bakiyesine gönderilecektir.
Lonca katılımcı sınırı 100 kişiye yükseltildi. Etkinlikler hala sınırlandırmalara tabidir.
Kusursuz Sandık etkinliği için yenileme çalışmalarına başlandı.
Yeşil Vadi etkinliğinde Kırmızı ve Mavi Lastik bölgeleri ekte gösterilmiştir.
Oyunlarımızın açılış saati : 
Saka2 : 12:54
Bir kat planı ve harita görseli olabilir